B4B sluter samarbete med Appspotr!

25.09.2018

APPSPOTR AB tecknar återförsäljaravtal med B4B (Cision)

Appsales - ett helägt säljbolag till Appspotr - har tecknat återförsäljaravtal med B4B för leverans av app som en tjänst. B4B levererar telekom- och IT-lösningar till företag och offentlig sektor. Bolaget levererar hårdvara i form av telefoner, surfplattor, laptops och konferensutrustning och upphandlar tjänster som mobilabonnemang, växeltelefoni etc. för kundens räkning. B4B samarbetar med de bästa inom varje område och har sedan tidigare haft ett informellt samarbete med Appsales. Att Appsales numera ägs av Appspotr med tillgång till både plattformen och lanseringen av Cyan innebär att det samarbetet fördjupas med ett återförsäljaravtal för app som tjänst i sin helhet. 

- Våra kunder efterfrågar innehållstjänster och mobil-appar både som ett komplement till smartphones och plattor och som fristående lösningar specifikt inom information, kommunikation och dialog både för internt och externt bruk, säger Peter Savéros, vd för B4B. 

Vi ser stora möjligheter att förstärka vårt kunderbjudande genom att tillföra effektivitetshöjande innehållstjänster och kunna leverera en helhet för kundens mobilitetsbehov. - Vi ser en stor potential i samarbetet med B4B både inom den traditionella appaffären, men även för mer komplexa affärer där apparna är en del av en lösning som inkluderar både hård- och mjukvara och där vi idag inte har kunnat möta efterfrågan, säger Carsten Sparr, vd Appsales. Samarbetet ger oss tillgång till en mycket attraktiv målgrupp där B4B redan är etablerade som leverantör. 

- Det är jättekul att se det första resultatet av hur Appsales och Appspotr förstärker varandras styrkor. Som en del av Appspotrs företagsgrupp kan Appsales växla upp sitt försäljningsarbete och fördjupa sina samarbeten genom att knyta fler återförsäljare i sitt nätverk till Appspotrs plattform, säger Patric Bottne, vd Appspotr. 

Om B4B 

Med över 40 år av samlad erfarenhet av telekom- och IT-lösningar levererar B4B kvalitetssäkrad spetskompetens inom hårdvara, innehåll, service och finansiering av mobila kommunikationslösningar till företag och offentlig sektor. B4B bygger lösningar på kvalitetssäkrade samarbeten med de bästa aktörerna inom sitt område. Resultatet blir spetskompetens i varje del. B4B finns i Stockholm/Södertälje- och Malmö/Öresundsregionen och arbetar med kunder över hela Sverige. Läs mer om bolaget på https://www.b4b.nu/